Aktuális

Nyilvánosak a választás jegyzőkönyvei – három nap jogorvoslásra

2015. július 27.

Nyilvánosságra hozta a határozatait a helyi választási bizottság a Felsőcsatáron vasárnap megtartott időközi polgármester- és képviselőválasztás eredményeiről.

Még a választás estéjén meghozta határozatait a helyi választási bizottság az időközi polgármester- és képviselőválasztásról a szavazatszámláló bizottság jegyzőkönyvei alapján. Mind a határozatok, mind pedig a jegyzőkönyvek nyilvánosak.

Határozat – polgármester-választás

Határozat – képviselőválasztás

Szavazóköri jegyzőkönyv – polgármester

Szavazóköri jegyzőkönyv – egyéni lista

A határozatok ellen annak meghozatalától számított 3 napon belül a központi névjegyzékben szereplő választópolgár, jelölt, jelölő szervezet, továbbá az ügyben érintett természetes és jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet személyesen, levélben, telefaxon vagy elektronikus levélben a Vas Megyei Területi Választási Bizottsághoz címzett fellebbezést nyújthat be a Felsőcsatár Helyi Választási Bizottságnál.

Az időközi választás érvényes és eredményes volt július 26-án Felsőcsatáron. A megválasztott polgármester Kratochvill Attila, a megválasztott képviselők pedig: Kállai Csaba, Pezenhoffer Antalné, Feigl Konrád, Bencsics Szilvia.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!