Aktuális

Lendvai Gábor: segítsük az új csapat munkáját!

2015. július 29.

Közleményt jelentetett meg Felsőcsatár Facebook-oldalán a vasárnapi időközi önkormányzati választások eredményével kapcsolatban Lendvai Gábor, a település leköszönő polgármestere.

– Köszönetemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik a választóurnákhoz járultak, szavazataikkal döntöttek a falu sorsa felől – kezdi közleményét a volt polgármester, majd így folytatja:

– Bízom benne, hogy a nyertesek őszintén és lelkesen fognak dolgozni mindannyiunk javára, gondjainkban kivétel nélkül segítségünkre lesznek. Én a magam részéről – nem szégyellve, hogy vesztesként kerültem ki a választásból – sok sikert kívánok és gratulálok a győzelemhez. Ezt a közösség többsége, azaz mindannyian így akartuk. Továbbra is segítem a közösséget, ahogy tudom, magánemberként, ezzel nem hátráltatva az önkormányzati munkát. Külön köszönetemet fogadják azok a felsőcsatári lakosok, akik rám szavaztak és eddig is bíztak bennem, köszönöm, hogy támogattak. Remélem, hogy ettől semmilyen hátrányban nem lesz részük, miért is lenne? Köszönöm, hogy 9 hónapig szolgálhattam Önöket, nem kívántam csalódást okozni senkinek.

Végezetül összefogásra buzdít Lendvai Gábor:

– Innentől viszont segítsük az új csapat munkáját, ők pedig vegyék figyelembe, hogy értünk vannak. Remélem, így lesz. Még egyszer köszönöm.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!