Aktuális

Két hónap alatt több mint tízezren nézték Felsőcsatár honlapját

2015. augusztus 17.

Elérte, sőt meghaladta a tízezret az elmúlt hétvégén a Felsőcsatár honlapját eddig meglátogatók száma. Nem egészen két hónap telt el azóta, hogy “élesben” működik a weblap.

Június 22-étől méri a rendszer, hogy mennyien látogatják Felsőcsatár megújult honlapját. Az első héten mindössze 113-an nézték meg az oldalt, aztán a következő héten már 1646-an voltak kíváncsiak a község híreire. Innentől kezdve állandósulni látszik a heti 1500 körüli látogatószám. A legnagyobb látogatottságot – talán nem véletlenül – az időközi önkormányzati választás napján mértük, akkor – az eredmények közzétételét követően – 1052-en kattintottak a weblapra. Mindent egybevetve alig két hónap kellett ahhoz, hogy tízezer fölé emelkedjen az oldalt felkeresők száma.

Induláskor azt ígértük, hogy minden nap friss hírrel, információval jelentkezünk, s ezt tartjuk azóta is. Az eddigi bejegyzések száma meghaladja a hatvanat. Ezt értékelik a felhasználók is, az első két hónapban negyvenen regisztráltak az oldalon. Minden bejelentkező hozzászólhat a bejegyzésekhez, fórumozhat és szavazhat is. Az ebbéli aktivitás – reméljük – még fokozódik.

A weblapnak köszönhetően érkezett megkeresés hozzánk az erdélyi Hegyközcsatárról, a kapcsolat alakulásáról hamarosan külön is beszámolunk.

Buzdítunk mindenkit: akinek bármilyen híre, információja, közölnivalója van Felsőcsatár mindennapjaival, közéletével, szervezeti életével kapcsolatban, jelentkezzen be és fórumozzon, vagy írjon az info@felsocsatar.hu e-mail címre.

Köszönjük az eddigi érdeklődést. Ahogy ígértük, ezután is minden nap jelentkezünk friss információval. És ne feledjék: közösséget építünk. Ez az oldal a közösségépítés egyik színtere. Kapcsolódjon Ön is a Felsőcsatár iránt elkötelezettek közösségéhez, regisztráljon az oldalon, szóljon hozzá a témákhoz, szavazzon és fórumozzon! Minden vélemény számít.

És ha egyetért ezzel, ossza meg az ismerőseivel is!

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!