Aktuális

Háromszor is vezettünk, de a bozsoki Sárdy mindig egyenlített

2015. szeptember 22.

Döntetlent játszott a Felsőcsatár vasárnap Bozsokon, pedig együttesünk háromszori vezetés után akár győztesen is elhagyhatta volna a pályát.

Sorozatban harmadik idegenbeli mérkőzésén döntetlent ért el Bozsokon a Felsőcsatár a megyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának Szombathelyi-csoportjában. Ez volt a hatodik forduló az őszi szezonban, csapatunk egy győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel, négy ponttal a 14. helyet foglalja el a tabellán.

Bozsok-Felsőcsatár 3-3 (1-1)

Felsőcsatár: Osztrosits – Vidéki, Horváth, Csoknyai, Gerencsér – Kiss, Kopácsi, Böhm (Cseri T.), Cobzaru (Tóth K.), Tóth A. – Schmalzl

Ismét kapus nélkül állt ki a csapat, ráadásul a mérkőzés előtt derült ki, hogy Cseri Bertalannak nem érvényes a sportorvosi engedélye! Ennek ellenére mi szereztük meg a vezetést, Kopácsi (képünkön) kapott egy remek labdát, és kíméletlenül vágta a bozsoki kapuba. Sajnos gyorsan jött az egyenlítés egy szögletet követően.

Szünet után egy szenzációs Böhm-szabadrúgás után megint a csatári csapatnál volt az előny, de ismét egyenlítettek a hazaiak. Nem hagyta magát a Felsőcsatár, Schmalzl támadta az ellenfél kapusát, aki belerúgta a labdát, ami a hazai kapuba pattant. De sajnos harmadszor is egalizált a hazai csapat. Együttesünk jobban játszott, mint az utóbbi fordulókban, háromszor is mi vezettünk, de sajnos a bozsoki Sárdy mindig utat talált a hálóba.

A mutatott játék biztató a következő hétre nézve, reméljük, hogy csapatunk mindent meg fog tenni ismét a jó eredményért!

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!