Aktuális

Újabb győzelem – kapaszkodik felfelé a Felsőcsatár

2015. október 5.

Újabb győzelmet gyűjtött be vasárnap a Felsőcsatár, a fiúk ezúttal a toronyiakat múlták felül, igaz, szerénynek mondható egy gólos eredménnyel.

Hazai pályán szerepelt a Felsőcsatár vasárnap a megyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának Szombathelyi-csoportjában. Ez volt az őszi szezon nyolcadik fordulója. A fiúk győzelemmel a tarsolyukban hagyhatták el a pályát, az elmúlt három meccsen szerzett hét pont biztató a továbbiakra nézve.

Felsőcsatár-Torony 1-0 (0-0)

Felsőcsatár: Neubauer – Vidéki, Horváth, Csoknyai, Gerencsér – Kiss, Kopácsi (Cseri T.), Tóth A., Cobzaru (Tóth K.), Böhm (Tieber) – Schmalzl

Góllövő: Böhm Ákos

Ahogyan az várható volt, az első félidőben nem alakult ki folyamatos, látványos játék. A hazaiak mezőnyfölényben játszottak, de gólhelyzetbe nem kerültek.

A második félidőben sem volt közönségszórakoztató a játék, de Böhm Ákos (képünkön) remek szabadrúgása utat talált a toronyi kapuba.

A mérkőzést a hazai csapat irányította, így a győzelme megérdemelt! Csapatunk három meccsen 7 pontot gyűjtve felkapaszkodott a középmezőnybe, de a fiúk nem dőlhetnek hátra, hiszen nehéz mérkőzések várnak még rájuk. A magabiztosabb győzelmekhez szokott közönségtől türelmet kér a csapat, sok a fiatal, így hullámzó a teljesítmény is!

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!