Aktuális

Újabb három pont – Idegenbeli győzelem a Spari ellen

2015. október 11.

Idegenben, mégpedig Szombathelyen, a Spari otthonában szerzett újabb három pontot a Felsőcsatár, így most már a középmezőnyben foglal helyet a csapatunk.

Idegenben kellett újabb pontokért küzdenie vasárnap a Felsőcsatárnak a megyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának Szombathelyi-csoportjában. Ráadásul végig zuhogott az eső, de az okos és lelkes játék meghozta az eredményt. Ez volt az őszi szezon kilencedik fordulója.

Szombathelyi Spari FC-Felsőcsatár 1-2 (0-2)
Felsőcsatár: Osztrosits – Vidéki (Tieber), Horváth, Csoknyai, Gerencsér – Kiss, Kopácsi, Tóth A., Cobzaru (Tóth K.), Böhm – Schmalzl
Góllövő: Schmalzl (felső képünk) és Tóth A. (alsó képünk)

Tóth AndrásKiállítva: Kopácsi
Csapatunk az első félidőben taktikus játékkal két gólos előnyt szerzett. A második játékrészben is a felsőcsatáriaknak voltak a nagyobb helyzeteik, de ezek kimaradtak. A hazaiak egy átlövéssel szépítettek az eredményen, de a vendégek győzelme teljesen megérdemelt.

A végig zuhogó esőben lejátszott találkozón okos és lelkes játékkal szereztek ismét három pontot a fiúk. Négy mérkőzésen 10 pontot gyűjtött a Felsőcsatár, így felzárkózott a középmezőnyhöz!

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!