Aktuális

Hirdetményben tették közzé a vadászterületek határára vonatkozó ajánlást

2016. április 1.

Ajánlást tett közzé – hirdetményi úton – A Vas Megyei Kormányhivatal a felsőcsatári földtulajdonosokat (is) érintő, különböző kódszámú vadászterületek határára vonatkozóan a 2017. március 1-jétől 2037. február 28-áig tartó üzemtervi ciklusra.

Az ajánlással érintett vadászterület földtulajdonosa az ajánlásra a vadászterület határaival kapcsolatos módosító javaslatot, illetve új vadászterület kialakítását célzó javaslatot nyújthat be a vadászati hatósághoz a hatályos vadgazdálkodási ütemtervi ciklus utolsó vadászati évének május 15. napjáig.

A földtulajdonos a módosító javaslatot egyedül vagy más földtulajdonossal együtt is benyújthatja. A módosító javaslatról a vadászati hatóság végzéssel dönt, ami ellen jogorvoslattal lehet élni.

Jelen hirdetmény kifüggesztésének napja 2016. március 31-e, a hirdetmény levételének napja pedig 2016. május 2-a.

Az ajánlással érintett vadászterület földtulajdonosai betekinthetnek az ajánlással kapcsolatos iratokba a Vas Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztályán (9700 Szombathely, Gagarin u. 2.) ügyfélfogadási időben (kedd, csütörtök reggel 8 és délután 4 óra között).

További tájékoztatást a Toronyi Önkormányzati Hivatalban adnak.

Az ajánlást és a vadászterületek határára vonatkozó térképeket itt tekintheti meg:

Ajánlás Felsőcsatár, Torony, Dozmat

Felsőcsatár, Torony, Dozmat térkép részlet 1.

Felsőcsatár, Torony, Dozmat térkép részlet 2.

Vas megye térkép

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!