Aktuális

Továbbra is hullámvölgyben a felsőcsatári labdarúgó-csapat

2016. május 17.

Továbbra is hullámvölgyben van a felsőcsatári labdarúgó-csapat, vasárnap hazai pályán ezúttal a Söpte gázolt át az együttesen úgy, hogy a hat kapott gólra nem volt válasza a vendéglátóknak. Ez volt az együttes tizenharmadik veresége, mégpedig a huszonhatodik fordulóban a megyei labdarúgó-bajnokság második osztályának Szombathelyi-csoportjában.

Mondhatnánk, hogy nem volt ellenszere a Felsőcsatári KSK-nak vasárnap a tabellán harmadik helyezett Söpte ellen, de ezzel nem magyarázható a jelentős arányú vereség. Ezúttal a küzdeni akarás is hiányzott a csapat játékosaiból.

Felsőcsatári KSK-Söpte SE 0-6 (0-3)

Felsőcsatári KSK: Szabó – Gerencsér, Vidéki, Tóth K., Nagy B. (Kiss M.) – Tóth A., Böhm, Kopácsi – Cobzaru (Cseri B.), Csák, Horváth L.

Sárga lap: Vidéki, Kopácsi

A Söpte már a 8. percben megkezdte a gólgyártást, aztán még kétszer betaláltak a vendégek az első félidőben. A második játékrészben is ugyanaz folytatódott, a söpteiek negyedóránként érték el a góljaikat, miközben a hazaiak egyszer se találtak be a kapujukba.

A Felsőcsatár ezzel visszalépett a tabellán, most a tizenkettedikről várja a folytatást. Ami nem lesz könnyű, hiszen jövő vasárnap Szentpéterfára látogat az együttes. Következő ellenfelünk jelenleg a kilencedik, legutóbb Vasszécsenyben vereséget szenvedett.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Söpte SE 3-1

A fiatalok tizenhárom nyert meccsel, 43 ponttal továbbra is hatodikok a pontgyűjtésben. Mivel Szentpéterfa U19-es csapata az utolsó a tabellán, könnyen lehet, hogy az ifik jövő vasárnap is diadalmaskodnak.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!