Aktuális

Csúszdás légvár is lesz a vasárnapi felsőcsatári gyermeknapon

2016. május 23.

Gyermeknapi programokat kínál az óvodásoknak és az iskolásoknak a helyi önkormányzat és az IKSZT Felsőcsatáron a kultúrháznál, illetve bent a házban május 29-én, vasárnap délután 1 és 5 óra között. Mindenkit vár a csúszdás légvár.

No meg persze sok minden más is. A kultúrház előtti parkban ügyességi vetélkedőn vehetnek részt a gyerekek, a legjobbak jutalma fagyikupon, amit a délután folyamán érkező mozgó árusnál lehet beváltani. Lesz arcfestés, aszfaltrajzverseny – a legszebben rajzolók csokit kapnak jutalmul. Üditőital tekintetében megfelelő kínálatból és készletből válogathatnak majd a légvárazók, a rajzolók és az ügyességi verseny résztvevői.

És ez még nem minden. Tűzoltóautó bemutatóra érkezik a szombathelyi tűzoltóság és a helyi tűzoltó egyesület egy-egy nínós járműve. Fél 5-kor pedig bábszínház kezdődik a kultúrházban: a celldömölki Tücsök Bábcsoport mutatja be a kis Mukk történetét.

A gyermeknapi programokra várják a gyerekeket – és persze a szüleiket is. Az időjárás az előrejelzés szerint az alkalomhoz megfelelő lesz, s azoknak se kell aggódniuk, akik a labdarúgó-mérkőzést is látni szeretnék, hiszen a kezdésre befejeződik a gyermeknapi program.

Együttműködő partnerünk és a rendezvény támogatója a Berzsenyi Dániel Könyvtár.

Az esemény plakátja itt tekinthető meg.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!