Aktuális

Kimaradt a szelektív hulladékgyűjtésből a József Attila utca

2017. január 5.

Elnézést kérnek az érintett lakóktól a Müllex Kft. illetékesei, amiért január 3-án kihagyták a szelektív hulladékgyűjtésből Felsőcsatáron a József Attila utcát. A mulasztást legkorábban január 31-én tudják pótolni.

Január 3-án, kedden gyűjtötte össze először a szelektált hulladékot Felsőcsatáron az új szolgáltató, a Müllex Kft. Autójukkal a település minden közterületét végigjárták, kivéve a József Attila utcát – az ott kitett műanyag zsákokat nem vitték el. Miután a lakók ezt elpanaszolták a polgármesternek, Kratochvill Attila felvette a kapcsolatot a szolgáltatóval.

A Müllex Kft. illetékese elismerte: nem térképezték fel kellően a települést, így fordulhatott elő, hogy nem mentek be a járművükkel a kissé eldugottnak számító József Attila utcába.

Mindezért a lakók elnézését kérik. A mulasztást legkorábban a következő gyűjtőnapon, január 31-én tudják pótolni. Addig is azt tanácsolják az utca lakóinak, hogy gyűjtsék továbbra is szelektíven a hulladékot, s ha valamennyi, korábban rendelkezésükre bocsátott sárga zsák megtelik, bármilyen más műanyag zacskóba helyezzék el a szelektált szemetet, ígérik: el fogják vinni.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!