Aktuális

Közgyűlést tartott a Pinkamenti Turisztikai, Kulturális és Sportegyesület

2017. február 9.

Hat kerékpár és két pingpong asztal vásárlásáról is szó volt a Pinkamenti Turisztikai, Kulturális és Sportegyesület éves közgyűlésén, amit a felsőcsatári kultúrház klubjában tartottak.

Megtartotta éves közgyűlését Felsőcsatár legfiatalabb civil szerveződése, a Pinkamenti Turisztikai, Kulturális és Sportegyesület. A tagok egyhangúlag elfogadták a 2016-ról szóló évértékelő és pénzügyi beszámolót, valamint az idei terveket – tájékoztatott Lendvai Gábor, az egyesület elnöke.

Az idén is megrendezik az immár hagyományos hegyi vigasságokat, a program várhatóan június első szombatján lesz. Mivel a hírek szerint – a tavalyi kihagyás után – ebben az évben újra lesz szüreti felvonulás a faluban, ezért az egyesület nem tart külön borünnepet, ahogy azt tavaly tették, hanem bekapcsolódik a szüreti programokba. Emellett a tagok a település többi rendezvényén is aktívan részt kívánnak venni.

Jóváhagyta a közgyűlés az Emberi Erőforrások Minisztériumának címzett pályázatot, amelynek segítségével a tervek szerint hat kerékpárt és két pingpong asztalt vásárolnak majd közösségi sportolási és szabadidős programokhoz.

Az egyesület eddigi testépítő tagozatának tagjai jelezték, hogy a jövőben önálló klubként kívánnak működni, ezért kiválnak a szervezetből, amelynek így is több mint huszonöt tagja van, és újabb tagok is jelezték a csatlakozási szándékukat.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!