Aktuális

Elhalasztották a szezonnyitó fordulót a megyei labdarúgó bajnokságban

2017. február 16.

Egy héttel elhalasztotta a megyei labdarúgó bajnokság tavaszkezdő fordulójának időpontját a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség. Így a csapatok – köztük a felsőcsatári – nem február utolsó hétvégéjén, hanem március 4-én és 5-én lépnek először pályára.

A végleges tavaszi sorsolás és a menetrend ugyan csak február 22-én lesz hivatalos, de a Vas Megyei Labdarúgó Szövetség előzetesen annyit közölt, hogy az első forduló február utolsó hétvégéjére tervezett időpontját egy héttel elhalasztották. Ennek értelmében a megyei bajnokságban, köztük a másodosztályban, ahol a Felsőcsatár is érintett, március 4-én és 5-én lépnek először pályára a csapatok. Az elhalasztott mérkőzést várhatóan április 17-én, húsvéthétfőn kell majd pótolni, így azon a hétvégén két meccset játszanak a csapatok.

A versenybizottság a területi fórumokat ezekben a napokban tartja az érintett csapatvezetők részvételével, ott lehet még módosítást kérni az egyes játéknapokra vonatkozóan. Azt követően pedig február 22-én lesz nyilvános és hivatalos a megyei bajnokság, köztük a másodosztály Szombathelyi-csoportjának a sorsolása.

A Felsőcsatári KSK a tizenegyedik helyről várja a tavaszi nyitányt.

A csapat február 19-én, most vasárnap délben Szentgotthárdon játszik előkészületi mérkőzést, az ellenfél a Körmend.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!