Aktuális

Farsangi sütiből lesz az iskola projektora Felsőcsatáron

2017. február 27.

Mindig van új ötlet, ha jelmezbe kell bújni – ez újra bebizonyosodott a felsőcsatári iskolások pénteki farsangi délutánján, amit a kultúrházban rendeztek meg. A legjobb ötleteket, jelmezeket ezúttal is díjazták.

Az alsósok egyenként mutatkoztak be a népes közönség – és természetesen a zsűri – előtt, hiszen a maskarához egy-egy tréfás kis versikét is társítottak, hogy senkiben se maradjon kétség a jelmezes kilétét illetően. A felsősök pedig színpadi produkciójukkal járultak hozzá a farsangi mulatság sikeréhez. Nem maradtak ki a bemutatóból a pedagógusok se, akik – pontosan meg nem határozható – népviseletben ezúttal táncórát tartottak a diákság nagy-nagy ovációja közepette.

Az idén is volt farsangi jótékonykodás. Míg tavaly az azóta elkészült iskolai játszótérre gyűjtöttek, ezúttal a szülők által készített minden szelet sütemény árából egy projektorra “adakoztak” kicsik és nagyok. Ha csak ezen múlik a kivetítő készülék sorsa, máris indulhatnak megvásárolni, hiszen minden szelet sütemény elfogyott, ami nem csak az adakozó kedvet mutatja, hanem azt is, hogy remekül sikerültek az idei farsangi sütik.

És mi más lehetett volna a tombola fődíja, mint egy csodálatosan szép és – mint utóbb kiderült – finom torta? Ennek elnyeréséhez persze szerencse kellett, nem úgy a farsangi jelmezekhez, hiszen a zsűri a legötletesebbeket díjazta. Köztük a a sportszeletet, a kéményen kelepelő gólyát vagy a pattogatott kukoricát.

A délután meglepetés produkciója a Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klub táncosainak remek bemutatója volt.

További képek az iskola farsangról itt tekinthetők meg.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!