Aktuális

Négy góllal terhelte meg a Zanat a felsőcsatáriak hálóját

2017. március 14.

Nem sikerült javítania a mérlegen a Felsőcsatári KSK-nak vasárnap a 18. fordulóban a Zanat vendégeként a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában. Pedig a vendégek szerezték meg a vezetést.

Kilencedik vereségét könyvelhette el múlt vasárnap a Felsőcsatár együttese a mostani bajnokságban, és az eddigi két tavaszi meccs mérlegével se lehet büszkélkedni: két vereség, hét kapott és két rúgott gól.

Zanati KSE-Felsőcsatári KSK 4-1 (2-1)

Felsőcsatár: Szabó – Gerencsér, Wölfinger (Cobzaru), Csoknyai, Tóth A. – Krancz (Kiss M.), Kopácsi, Schmalzl, Tieber – Böhm (Szabó B.), Horváth L. (Kiss G.)

Tóth A. (képünkön) révén a 25 percben a vendégként játszó Felsőcsatár szerezte meg a vezetést, ám tíz perccel később, a 35. percben jött az egyenlítés és a rövidzárlat, aminek nyomán a 38. percben már a hazaiak vezettek.

A második félidőben se sikerült újítani, a játékrész közepe táján hét perc alatt újabb két gólt szereztek a vendéglátók, így esélye se maradt a Felsőcsatárnak, hogy a maga javára fordítsa az eredményt.

Ezzel a vereséggel a csapat egy helyet hátrébb lépett a tabellán, most a tizenkettedik. Jövő vasárnap délután 3 órakor hazai pályán az ötödik helyen álló, legutóbb ugyancsak vereséget szenvedett Söpte lesz az ellenfél.

Ifi:

Zanati KSE-Felsőcsatári KSK 3-0 (2-0)

Az ifjúsági csapat a negyedik helyen áll.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!