Aktuális

A húsvéti nyúl se hozta meg a várva várt pontokat

2017. április 18.

A Bozsok csapata is győztesen hagyta el a felsőcsatári pályát a huszonharmadik fordulóban húsvétvasárnap lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Ez volt a tavaszi idény hetedik találkozója, a Felsőcsatár gárdája továbbra is pont nélküli.

Felsőcsatári KSK-Bozsoki SE 0-2 (0-0)

Felsőcsatár: Szabó – Tóth A., Csoknyai, Cobzaru, Tieber – Krancz (Kasuba), Kopácsi, Schmalzl, Tóth K. (Kiss G.) – Takács, Szabó B.

Az első félidőben még partiban voltak a vendéglátók a tabella első harmadában tanyázó Bozsokkal, sőt: a vendégek két sárga lapja azt jelezte, hogy időnként csak meg nem engedett eszközökkel tudták megakadályozni a felsőcsatáriak kecsegtető próbálkozásait. A második játékrészben aztán felülkerekedett a bozsoki csapat, a gólra törő játéknak tíz perc alatt két találat lett az eredménye. A hazai csapat csak a sárga lapok tekintetében tudott egyenlíteni, többre nem futotta az erejükből.

A Felsőcsatár továbbra is az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán. Túl sok jóra sajnos a következő fordulóban se számíthat, ugyanis vasárnap a listavezető Vasszécseny otthonába látogat a csapat.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Bozsoki SE 3-3 (2-0)

Góllövők: Horváth L. (2), Csák

A fiatalok továbbra is őrzik a negyedik helyüket.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!