Aktuális

Higgadt játék, megérdemelt felsőcsatári győzelem a Spari otthonában

2017. május 8.

A Spari legyőzésével a Felsőcsatár “szállította” a hétvége meglepetését a huszonhatodik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Újabb győzelmet ért a Felsőcsatár előző fordulóban már megtapasztalt, továbbra is kitartó lelkesedése és fegyelmezett játéka.

Szombathelyi Spari FC-Felsőcsatári KSK 1-2 (0-0)

Felsőcsatár: Szabó – Gerencsér, Csoknyai, Szabó B., Cobzaru (Kiss G.) – Kiss M., Tóth A. Krancz (Szládovics), Kopácsi (Takács B.) – Schmalzl Horváth L.

Megerősített  védelemmel és középpályás sorral lépett pályára a Felsőcsatár vasárnap Szombathelyen, a második helyezett Spari otthonában. Higgadt, fegyelmezett játékkal sikerült is semlegesíteni a vendéglátók próbálkozásait, így az első félidő után gól nélkül térhettek pihenőre a csapatok.

A második játékrészben is folytatódott a küzdelmes játék, ekkorra már egyértelmű volt, hogy a Spari nem tud felülkerekedni a vendégeken. Sőt: a 66. percben Kopácsi (képünkön) révén a vezetést is megszerezte a Felsőcsatár. A gólöröm után azonban kissé lankadt a figyelem, amit három perccel később ki is használtak a hazaiak, és egalizáltak. Szerencsére a vendégek elhitték, hogy akár győzhetnek is ezen a meccsen, és ezért meg is tettek mindent. Miközben a Spari nem tudott újítani, Cobzaru a 82. percben megszerezte a Felsőcsatárnak a győzelmet jelentő gólt. Ez volt a gárda első idegenbeli győzelme a tavaszi idényben.

Jöhet a folytatás, ugyanis a következő fordulóban ismét vendégként, ezúttal a Toronnyal meccsel a csapat. A mérkőzés fél 6-kor kezdődik.

A Felsőcsatár egy hellyel előbbre lépve most a tizenkettedik helyen áll a tabellán.

Ifi:

Szombathelyi Spari FC-Felsőcsatári KSK 2-3 (1-1)

Csák Dominik már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést a Felsőcsatárnak, ám a hazaiak egyenlítettek, sőt, a második félidő közepén vezetéshez is jutottak. Vargovics két góljával azonban sikerült megfordítani az állást. Újabb győzelmével a felsőcsatári utánpótlás csapat már a negyedik a táblázatban.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!