Aktuális

Toronyból is elhozta a három pontot a Felsőcsatár

2017. május 15.

Sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg vasárnap – ezúttal Toronyban – a Felsőcsatár a huszonhetedik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Második félidei játékával megérdemelten nyert a Felsőcsatár Toronyban.

Torony KSK-Felsőcsatári KSK 1-3 (1-0)

Felsőcsatár: Szabó – Gerencsér, Csoknyai, Cobzaru, Kiss M. – Krancz (Tieber), Kopácsi (Kiss G.), Schmalzl, Böhm (Tóth A.) – Horváth L., Szabó B.

A hazaiak léptek fel támadóan az első játékrész elején, úgy tűnt, csak idő kérdése, hogy mikor szerzik meg a vezetést. A vendégek azonban – csakúgy, mint egy hete a Spari otthonában – masszívan és eredményesen védekeztek. Egészen a harmincadik percig, amikor sikerre vezettek a Torony próbálkozásai. A hazaiak egy gólos előnyével vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőben aztán a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, öt perc elteltével Csoknyai (képünkön) góljával ki is egyenlítették a játék állását. A lendület tovább tartott, s bár a hazaiak is próbálkoztak, mégis a felsőcsatári Cobzarunak sikerült újabb gólt lőnie a hetvenötödik percben. Rá négy percre pedig Schmalzl volt eredményes, így a mérkőzés derekán már tetemes előnyhöz jutott a vendégcsapat. Hiába próbálkoztak a hazaiak, az eredményen nem tudtak változtatni, így a Felsőcsatár megérdemelten szerezte meg a három pontot.

A csapat helyezése nem változott, viszont pontszámban beérte a középmezőnybe tartozó együtteseket. Ha jövő vasárnap – hazai környezetben – sikerül legyőzniük a mögöttük lévő Szentpéterfát, az a három pont lényegében hatot jelent majd, így nem kell aggódni a kiesés miatt.

Ifi:

Torony KSK-Felsőcsatári KSK 3-3 (1-0)

Igazságos döntetlen született. A Felsőcsatár góllövői: Csák (2), Wölfinger.

A fiatalok az ötödik helyen állnak. Csák 41 góljával a második legeredményesebb játékos a bajnokságban.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!