Aktuális

Gerencsér mesterhármasával sima győzelem az Újperint ellen

2017. június 6.

Remek focival és győzelemmel örvendeztette meg a csapat mellett kitartó szurkolókat az idény utolsó hazai mérkőzésén a Felsőcsatár a harmincadik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Tapsot érdemlő lélekemelő pünkösdi játékot produkált vasárnap a hazai együttes, nem volt esélye az Újperintnek.

Felsőcsatári KSK-Újperinti SE 4-1 (3-0)

Felsőcsatár: Szabó – Gerencsér, Csoknyai, Cobzaru, Kiss M. – Tóth A. (Kiss G.), Kopácsi, Schmalzl – Böhm, Horváth L., Szabó B. (Krancz)

Némi tapogatózás után támadólag lépett fel a hazai csapat, de a próbálkozásokat csak az első fél óra végén sikerült gólra váltani, akkor Kopácsi volt eredményes. Aztán kedvet kapott a társaság, szebbnél szebb támadásokat vezetett a Felsőcsatár, és jöttek a gólok is. Méghozzá gyors egymásutánban. Gerencsér (képünkön) négy perccel az első találat után növelte az előnyt, majd két percre rá újból a hátvéd góljának örülhettek a csapattagok és a nézők.

Biztos, három gólos előnnyel lépett pályára a hazai csapat a második játékrészben, és nem is kellett sokáig várni az újabb Gerencsér-gólra. A hátvéd a 49. percben könyvelhette el a mesterhármasát, ezzel – Schmalzl után – a bajnokság második legeredményesebb játékosává lépett elő. A négy gólos vezetés birtokában kissé lassított a gárda a tempón, de a fiúk továbbra is tetszetősen fociztak. Nagyobb arányú győzelem is születhetett volna, mégis az ellenfélnek sikerült betalálnia és szépítenie az 56. percben.

A Felsőcsatár továbbra is tizenkettedik a tabellán, de szerencsés esetben akár két helyet is léphet előre, ha nyer vasárnap a bajnokság utolsó mérkőzésén, amikor az elmaradt tizenhatodik fordulót pótolják a csapatok. A Felsőcsatár Tanakajdon játszik, a mérkőzés 6 órakor kezdődik.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Újperinti SE 11-2 (4-1)

A kiütéses győzelemből Csák Dominik és Horváth Márk 4-4 góllal vette ki a részét, a további találatokon Szigeti B., Simon B. és Takács B. osztozott. A csapat a hatodik pozíciót foglalja el, de egy hellyel még előbbre léphet. Csák 45 góljával a harmadik a listán.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!