Aktuális

Hat leendő elsőstől búcsúztak az óvodai évzárón

2017. június 7.

A kultúrházban tartotta évzáró ünnepségét a felsőcsatári óvoda. Ott köszöntek el a kisebbek a hat nagycsoportostól, akik ősszel megkezdik az iskolai tanulmányaikat. A szülői munkaközösség ajándékokkal kedveskedett az óvoda dolgozóinak.

Ünneplőbe öltözött óvodásoké volt a felsőcsatári kultúrház színpada csaknem egy órán keresztül – a kicsik magyar és horvát nyelven előadott mondókákkal, versekkel és énekekkel, valamint játékos jelenetekkel mutatták meg a szülőknek és a nagyszülőknek, hogy mennyi mindent tanultak az elmúlt egy év során. A legtöbbjüknek az se okozott gondot, hogy egyedül vagy párosával álljanak ki verset mondani, énekelni. Amit aztán nagy tapssal jutalmazott a közönség.

Az óvodai évzárón köszöntek el a nagycsoportosoktól, akik szeptemberben már az iskola padjait koptatják. Lóránt, Benjamin, Lili, Vanda, Botond és Valentin – ők azok, akik iskolások lesznek, s akiknek a közös, bekeretezett fényképét adták át a szüleik emlékül az óvoda vezetőjének. Előtte persze tarisznyát és kedves útravaló szavakat is kaptak az elköszönők a kisebbektől, majd ők hatan mondtak “búcsúverset” az óvónőknek. Ettől láthatóan mindkét részről kölcsönösen meghatódtak. Ugye, nem is olyan könnyű elhagyni az óvodát…

Szilvágyi Péterné, az óvoda vezetője megköszönte a fenntartó önkormányzatok támogatását, majd virággal kedveskedett a kollégáinak, akik ezt ugyancsak viszonozták. Végül pedig a szülői munkaközösség vezetői fejezték ki hálájukat és köszönetüket az óvodai dolgozóknak.

Az évzáróról készült képgalériát itt lehet megnézni.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!