Aktuális

Két év alatt több mint százezren látogattak Felsőcsatár weblapjára

2017. augusztus 4.

Júliusban elérte, azóta már meg is haladta a százezret a felsőcsatári weblap egyedi látogatóinak a száma. Mindez azt jelenti, hogy két év alatt sikerült produkálni ezt a meglehetősen magas számot. Részletesebb adatokkal is szolgálunk, meg fog lepődni.

A tesztüzem után 2015. júliusában indult élesben a www.felsocsatar.hu, a település, pontosabban a községi önkormányzat akkor megújult hivatalos honlapja. Akkoriban – és később is – azt ígértük a weblap látogatóinak, hogy minden nap találnak majd az oldalon friss olvasnivalót. És ezt az ígéretünket be is tartottuk.

A statisztika szerint a mai napig csaknem ötszáz, egészen pontosan 491 bejegyzés jelent meg a weblapon, tehát az elmúlt két évben minden egyes munkanapra jutott legalább egy friss hír. Az eddig feltöltött képgalériák száma 41 – ezek a falu legfontosabb eseményeibe engednek képes betekintést. Újságokból pedig 105-öt olvashattak eddig az oldalon, ezek többsége a Hrvatski Glasnik, illetve a helyi Rozmaring aktuális számai, amiket természetesen archív módon is lehet böngészni.

Az oldalnak csaknem száz regisztrált felhasználója van, akiknek – különös státuszuknál fogva – lehetőségük van arra is, hogy hozzászólást jelentessenek meg a honlapon.

Két év alatt százezer egyedi látogató kereste fel az oldalt, havi átlagban tehát több, mint négyezer. A napi átlag száznegyven látogató, ami azt jelenti, hogy a falu lakóinak egyharmada minden egyes napon felkeresi a weblapot. Az persze nem derül ki a statisztikából, hogy mennyi a helybeli és a nem felsőcsatári érdeklődők aránya, de okkal feltételezhetjük: sokan vannak, akik távolról figyelik az itteni eseményeket.

A megyei napilap is ezt teszi, hiszen rendszeresen szemlézi a weblapot, és vesz át róla híreket, információkat, fotókat.

Köszönjük mindenkinek az érdeklődést, a figyelmet, amire igyekszünk a jövőben is rászolgálni. Várjuk az újabb százezres látogatószámot.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!