Aktuális

Újabb döntetlen, most az örök rivális Szentpéterfa otthonában

2017. szeptember 4.

Egy pontot elhozott Szentpéterfáról a Felsőcsatár együttese vasárnap a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában a harmadik fordulóban lejátszott mérkőzésről. Folytatódott a nyeretlenségi sorozat.

A látottak alapján nézőpont kérdése, hogy egy pontot szerzett, avagy inkább kettőt veszített vasárnap a Felsőcsatár az örök rivális Szentpéterfa otthonában. Bármelyik csapat győzhetett volna.

Szentpéterfai SE-Felsőcsatári KSK 1-1 (0-0)

Felsőcsatár: Kossuth – Csoknyai, Horváth B. (Horváth M.), Cobzaru (Perlaki) Kiss M. – Krancz Gy., Krancz K., Schmalzl, Tieber – Böhm, Horváth L. (Horváth Sz.)

A Felsőcsatár utoljára 2015. májusában győzött a Szentpéterfa ellen, azóta két döntetlen és két vereség a mérlege. A két és fél éves nyeretlenségi sorozat tehát vasárnap is folytatódott a két csapat presztiszmeccsén.

Az első félidő nem hozott gólt, birkóztak egymással a csapatok. Tieber 35. percben kapott sárga lapja is jelezte, hogy kemény csata zajlott a pályán, ami a második játékrészben is folytatódott.

A sárga lapos figyelmeztetések aránya az 52. percben kiegyenlítődött, mígnem kilenc perccel később Böhm (képünkön) megszerezte a vezetést a vendégeknek. Ettől még paprikásabb lett a hangulat, amit a játékvezető azzal igyekezett lehűteni, hogy Krancz Krisztiánt a 63. percben az öltözőbe küldte. Emberhátrányban még nehezebb volt kivédeni a hazaiak próbálkozásait, így a 76. percben jött is az egyenlítés.

Ettől kezdve az utolsó tartalékaikat is igyekeztek mozgósítani a csapatok, ám újabb gól nem született, viszont a bíró három sárga lapot még kiosztott – kettőt a hazaiaknak (Tóth Szabolcs, Tóth Gábor), egyet a vendégeknek (Horváth Szabolcs).

A döntetlennel a Felsőcsatár egy helyet előbbre lépett, most a tizenegyedik a tabellán. Jövő vasárnap délután fél ötkor a Sparit fogadja hazai környezetben. Következő ellenfelünk eddig  – meglepetésre – két vereséget és mindössze egy győzelmet produkált, három pontjával a kilencedik pozíciót foglalja el.

Ifi:

Szentpéterfai SE-Felsőcsatári KSK 5-0 (2-0)

A fiataloknak továbbra se megy, az első fordulóban megszerzett 2-1-es győzelmük után két súlyos vereséggel kénytelenek szembe nézni. Ennek ellenére a tizedikek a tabellán.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!