Aktuális

Átgázolt a Spari a Felsőcsatáron – négy forduló után sincs győzelem

2017. szeptember 12.

Újabb nagy arányú vereséget szenvedett vasárnap a Felsőcsatár, ezúttal a Spari gázolt át a csapaton a negyedik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

A mostani bajnokságban jobbára botladozó, a múlt vasárnapi meccs előtt mindössze egy győzelmet és két vereséget produkáló Szombathelyi Spari FC játszott az ugyancsak szerénykedő Felsőcsatár otthonában, és kiütéses győzelmet aratott a továbbra is gyengélkedő hazaiak ellen.

Felsőcsatári KSK-Szombathelyi Spari FC 1-7 (0-3)

Felsőcsatár: Kossuth – Csoknyai, Horváth B., Cobzaru, Kiss M. – Horváth Sz. (Perlaki), Krancz Gy., Schmalzl, Böhm (Takács) – Horváth L., Horváth M. (Kopácsi)

Nem indult jól a mérkőzés a hazaiak szempontjából, az ellenfél már az első percben megszerezte a vezetést. Az elkövetkezendő fél órában még mutatott némi játékot a Felsőcsatár, ám a 35. és a 36. percben jegyzett két újabb találattal jelezte a Spari, hogy ezen a mérkőzésen az lesz, amit ők akarnak. A szétesően, elképzelés nélkül játszó hazaiak képtelenek voltak újítani, így szinte törvényszerű volt, hogy jönnek az újabb vendég gólok. A második félidőben is előfordult, ami az elsőben, hogy két perc alatt kétszer is örülhettek a Spari játékosai. És ellenfelüknek is igyekeztek némi örömet szerezni: egy öngóllal segítették hozzá a Felsőcsatár gárdáját, hogy ne nulla legyen a nevük mellett a képzeletbeli eredményjelző táblán.

Jobb ezt a meccset (is) mielőbb elfelejteni.

A Felsőcsatár négy meccs után két ponttal a 13. helyet foglalja el a tabellán. Jövő vasárnap az utolsó helyezett Rábahídvég otthonában lehet vigasztalódni. A meccs négy órakor kezdődik.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Szombathelyi Spari FC 3-2 (2-1)

A fiatalok javítottak eddigi mérlegükön, most két győzelemmel és két vereséggel a nyolcadik a csapat.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!