Aktuális

Be kell jelenteni a hulladékszállítással kapcsolatos változásokat

2017. szeptember 13.

A hulladékszállítással összefüggő változásokat érintő, tizenöt napon belüli bejelentési kötelezettségre hívja fel a lakosság figyelmét a település közszolgáltatója, az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Tájékoztató levelet küldött a toronyi önkormányzati hivatalnak a település hulladékgazdálkodási közszolgáltatója, az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Ebben arra hívják fel az ingatlantulajdonosok és -használók figyelmét, hogy a közszolgáltatás igénybevételével kapcsolatos változásokat tizenöt napon belül be kell jelenteni a közszolgáltatónak.

Mint írják, a kft.-nek a szolgáltatási színvonal jó szinten való tartása és az adatszolgáltatási kötelezettségeinek teljesítése miatt van szüksége az aktuális információkra. Az adatszolgáltatásaik alapján történik ugyanis a közszolgáltatási díj számlázása az NHKV Zrt. részéről, amit csak a valós számlázási adatok ismeretében tudnak megfelelően ellátni.

Felhívják a figyelmet arra is, hogy a hulladék törvény külön rendelkezik az üdülő ingatlanok díjfizetési előírásairól, ezért az ilyen, nyilvántartott és használt ingatlanokról is tájékoztatást kérnek.

Az ügyfélszolgálat elérhetőségei:

STKH Sopron és Térsége Nonprofit Kft.

9400 Sopron, Mátyás király u. 34.

Ügyfélfogadási idő:

hétfőn, kedden és szerdán reggel 8 és délután 2 óra között,

csütörtökön reggel 7 és este 7 óra között.

Postacím:

9401 Sopron, Pf.: 101

Telefon: 99/505-380

E-mail: ugyfelszolgalat@stkh.hu

Web: www.stkh.hu

A bejelentésekhez szükséges dokumentumok erről a helyről tölthetők le.

A dokumentumokat itt is el lehet érni:

hulladékszállítás lakossági szerződés 2017

hulladékszállítás változásbejelentő űrlap

hulladékszállítás tulajdonos változás bejelentés

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!