Aktuális

Két pontot vesztett a Felsőcsatár a Zanat elleni meccsen

2017. október 30.

Nem jött össze a győzelem hazai pályán a Felsőcsatár számára a mostani idényben gyengélkedő Zanat ellen vasárnap a tizenegyedik fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Győzelmi reményekkel – és esélyekkel – lépett pályára öt hét után ismét hazai közönség előtt vasárnap a Felsőcsatár együttese a Zanat ellen, de csak döntetlenre futotta.

Felsőcsatári KSK-Zanati KSE 1-1 (0-0)

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Csoknyai, Krancz K., Cobzaru, Kiss M. – Krancz Gy. (Perlaki), Kopácsi, Schmalzl, Tieber – Böhm (Takács B.), Horváth B. (Sipos M.)

A sorozatos idegenbeli vereség és a már-már bravúrnak számító múlt heti söptei döntetlen után okkal vártak jó játékot és győzelmet a hazai csapat szurkolói a Zanat ellenében lejátszott vasárnapi mérkőzésen, ám az első félidőben látottak alapján úgy tűnt, nagyon meg kell küzdeni a három pontért. Volt is küzdelem, de masszívan védekezett az ellenfél, így gól nélkül vonultak pihenőre a csapatok.

A második játékrészben még nagyobb lendülettel igyekezett betalálni a hazai csapat, és erre nem is kellett sokat várni. Az 53. percben Cobzaru (képünkön) volt eredményes. Ám miközben a szurkolók újabb gólt vártak a kedvencektől, a Zanat az 58. percben, tehát öt perccel a megszerzett vezetés után váratlanul egyenlített. Ez kissé visszavetette a Felsőcsatár játékát, ezért értelemszerűen jöttek a cserék. A frissítés se segített, elmaradt az újabb hazai gól, sőt nagyon is vigyázni kellett arra, hogy a csapat legalább az egy pontot otthon tartsa. Ez végül sikerült is.

A Felsőcsatár nem tudott előbbre lépni a tabellán, továbbra is a tizenharmadik. A csapatnak tíz meccsből eddig csak egyet sikerült megnyernie, négyet egálra hozott, ötöt pedig elveszített. Az együttes vasárnap délután fél 2-kor Tanakajdon lép pályára. Az ellenfél jelenleg az ötödik, legutóbb a listavezető Csepreg otthonában ikszelt. Nehéz lesz ellenük akár csak a döntetlen is.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Zanati KSE 3-3 (2-1)

Jó lett volna megtartani a félidei eredményt… A fiataloknak ez volt az első döntetlenje az idényben, a tabellán a nyolcadik helyen vannak.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!