Aktuális

Nehezen adta meg magát a Felsőcsatár, aztán mégis…

2017. november 6.

Meg kellett küzdenie a három pontért az esélyesebb Tanakajdnak a Felsőcsatár ellen vasárnap a tizenkettedik fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Végül a papírforma érvényesült.

Tanakajd TC-Felsőcsatári KSK 2-0 (1-0)

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Csoknyai (Sipos M), Horváth B., Kiss M., Kopácsi – Krancz Gy. (Perlaki), Schmalzl, Tieber, Böhm – Krancz K. (Horváth Sz.) Horváth L.

Támadólag léptek fel a hazaiak a mérkőzés kezdetén, de a vendégek eredményesen hárították a próbálkozásaikat. Már ekkor látszott, hogy tanakajdi szempontból nem lesz olyan sima a mérkőzés, mint ahogy arra a tabellán elfoglalt helyük alapján számítottak. Felsőcsatári részről azonban okkal lehetett tartani egy váratlan góltól, ami a mérkőzés 35. percében be is következett.

A második játékrészben is folytatódott a küzdelem, a vendégek nem álltak be védekezni, ami megzavarhatta a tanakajdiakat, mert nem igazán volt gördülékeny a játékuk. Ennek ellenére a mérkőzés vége felé felülkerekedtek az akkor már jobbára a támadások elhárítására összpontosító felsőcsatáriakon, s a 86. percben szerzett újabb találatukkal bebiztosították a győzelmüket.

A tabella utolsó öt helyén tartózkodó öt csapat mindegyike vesztesen hagyta el a pályát ezen a vasárnapon, ezért közöttük a sorrend nem változott, a Felsőcsatár továbbra is a tizenharmadik. Az öt csapat ugyanakkor leszakadni látszik a többiektől.

Jövő vasárnap a Felsőcsatár hazai pályán az ötök egyikét, a Bozsokot fogadja, a meccs fél 2-kor kezdődik. Ha sikerül győzniük a hazaiaknak, pontszámban beérhetik az ellenfelüket, ami egyben előrelépést is jelentene a táblázaton.

Ifi:

Tanakajd TC-Felsőcsatári KSK 5-0 (2-0)

Szisztematikus, gólra törő játékkal megérdemelten nyertek a hazaiak. A felsőcsatári fiatalok visszaestek a nyolcadikról a tizedik helyre.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!