Aktuális

Lakossági fórum lesz a Településképi arculati kézikönyvről

2017. november 16.

Hirdetményben tette közzé a felsőcsatári önkormányzat, hogy lakossági fórumot tart november 24-én, pénteken este 6 órakor a helyi művelődési házban, ahol bemutatják a Települési arculati kézikönyvet és ismertetik a településképi rendeletet.

A hirdetményt az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük.

HIRDETMÉNY

Felsőcsatár Község Önkormányzata a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény, és a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314//2012. (XI.8.) Korm. rendelet (Korm. rendelet) alapján a település teljes közigazgatási területére településképi arculati kézikönyvet és településképi rendeletet készít.
A településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet egyeztetési dokumentációja elkészült.

Értesítjük a település lakosságát, a civil, az érdekképviseleti és a gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy az önkormányzat a partnerségi egyeztetésről szóló önkormányzati rendelet és a Korm. rendelet alapján – a teljes körű nyilvánosság biztosítása érdekében –

2017. november 24-én (pénteken) 18.00 órakor
a Felsőcsatári Kultúrházban

LAKOSSÁGI FÓRUMOT

tart, az alábbi témakörben:

1. Településképi arculati kézikönyv bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés
2. Településképi rendelet bemutatása, tájékoztatás, lakossági véleményezés

Az elkészült településképi arculati kézikönyv a Felsőcsatár Község Önkormányzat hivatalában (9794 Felsőcsatár, Petőfi u. 74.) munkanapokon 8-12 óra között, illetve a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalban (9791 Torony, Rohonczi u. 6.) ügyfélfogadási időben megtekinthető. Továbbá az önkormányzat honlapján, a www.felsocsatar.hu címen is megtalálható.

A dokumentumokkal kapcsolatos véleményüket november 16-a és december 4-e között írásban, az alábbiak szerint közölhetik:
– papír alapon Felsőcsatár Község Polgármesterének címezve (9794 Felsőcsatár, Petőfi u. 74.) postai úton, vagy személyesen átadva, vagy
– elektronikus levélben az onkormanyzat@felsocsatar.hu e-mail címre megküldéssel, indoklással, névvel, címmel és lehetőleg telefon vagy e-mail elérhetőséggel ellátott véleményben.
– A dokumentumokkal kapcsolatos észrevételeiket a lakossági fórumon is ismertethetik.

Felsőcsatár, 2017. november 15.
Kratochvill Attila sk.
polgármester

A településképi arculati kézikönyvet itt is meg lehet tekinteni:

Felsőcsatár Településképi Arculati Kézikönyv véleményezési szakasz

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!