Aktuális

Ajándékot vitt a Mikulás a felsőcsatári óvodásoknak

2017. december 6.

Meglátogatta a gyerekeket a Mikulás a felsőcsatári óvodában. Nem érkezett üres kézzel, a puttonya tele volt ajándékokkal: kifestőkkel, könyvekkel, cukorkákkal – jutott is belőle minden apróságnak és az óvónőknek is.

Minden gyerek jó volt a felsőcsatári óvodában, kapott is mindenki ajándékot a Mikulástól, aki szerdán látogatta meg a kicsiket. Nagy izgalommal várták a találkozást, sokan az ablakon át kukucskálva figyelték, mikor érkezik meg végre a nagyszakállú. Aztán amikor betoppant közéjük, versekkel, énekekkel, mondókákkal köszöntötték.

A Mikulásnak is volt egy-két kedves szava mindenkihez, majd következett az ajándékosztás. Egyesével kapták meg a gyerekek a puttony tartalmát. A bátrabbak egyedül, a félénkebbek óvónői segítséggel vették át az ajándékokat. És jutott néhány kedve szó és pár zacskó cukorka az óvónőknek és a dajkának is. A gyerekek nehezen engedték útjára a vendéget, de azért belátták, másfelé is élnek jó gyerekek, akiket ugyancsak szeretne megajándékozni. Mielőtt azonban távozott volna a Mikulás, készült vele egy csoportkép is.

A Mikulás látogatásáról készült képgalériát itt lehet megnézni.

Fotó: Kopácsi Anita

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!