Aktuális

Karácsonyra hangolta a gyerekeket Kalap Jakab Bábszínháza

2017. december 11.

Újra eljött a felsőcsatári kultúrházba Kalap Jakab Bábszínháza, a művészek ezúttal a Négy évszak című bábkoncerttel örvendeztették meg az óvodásokat és az általános iskola alsó tagozatos tanulóit.

Az idén már másodszor szerepelt a felsőcsatári kultúrházban Kalap Jakab Bábszínháza. Októberben a Madarak és fák című zenés darabot mutatták be nagy sikerrel a gyerekeknek, most pedig a Négy évszak című bábkoncerttel szórakoztatták a nagyérdeműt.

Csupa dal, csupa móka, csupa játék – legjobban így lehetne összefoglalni a műsort, amely ismert gyermekdalok segítségével mutatta be, követte végig az elmúlt évet, felelevenítve mindazt a sok-sok élményt, amit a különböző évszakok kínálnak-nyújtanak a legkisebbeknek.

A közönség ezúttal is nagy-nagy lelkesedéssel kapcsolódott be az éneklésbe, a mókázásba és a játékba, így mindenkinek jó szórakozás volt ez a közös produkció. Az előadás végén aztán – ahogy az év végéhez közeledve szokás – jöttek az ismert karácsonyi dallamok is, így hangolva a közönséget a közelgő ünnepekre.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!