Aktuális

Kézműves foglalkozás az iskolásoknak a kultúrházban

2017. december 19.

Kézműves foglalkozást tartott az iskola alsó tagozatos tanulóinak a felsőcsatári kultúrház IKSZT. A gyerekek két csoportban két hozzáértő segítségével karácsonyi ajándékokat készítettek.

Némi kézügyesség, fantázia, no meg egy kis segítség – ennyi elég is ahhoz, hogy az apró gyöngyökből, üvegcsékből, színes papírlapokból és szalagokból, valamint számos egyéb hozzávalóból rövid idő alatt karácsonyfadísz vagy ünnepi ajándék készüljön. Ezen a délutánon egyikből se volt hiány: a napközis tanulók hamar kitalálták, miből és hogyan lehet összeállítani egy kis kedvességet.

Volt, aki a szüleinek készített ajándékot, mások karácsonyi dísznek szánták az angyalkákat, de olyan gyerek is akadt, aki úgy gondolta: pénzzé próbálja tenni a készítményét a pénteki karácsonyi vásáron.

Hogy mi minden készült ezen a kézműves foglalkozáson, ezúttal nem áruljuk el, hadd legyen meglepetés mindenkinek. Bár aki alaposan megnézi a képgalériában található fotókat, sok mindenre ráismerhet. És láthatja azt is, milyen nagy kedvvel kézműveskedtek a gyerekek.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!