Aktuális

Felsőcsatár mindent megtesz a megyei horvát bál sikeréért

2018. január 12.

A felsőcsatári horvát nemzetiségi, illetve a helyi települési önkormányzat együtt rendezi meg az idén a megyei horvát bált. Javában zajlanak az előkészületek, a szervezők mindent megtesznek a bál sikeréért.

Amint azt korábban már jeleztük, az idén Felsőcsatár a fő szervetője és a házigazdája a megyei horvát bálnak, amit január 27-én rendeznek Szombathelyen, az Agora Művelődési és Sportházban.

A program szerint este 7 órakor lesz a kapunyitás, amikor is ünnepi külsőségek közepette fogadják a vendégeket. Egy órával később hangzanak majd el a köszöntők, azt követően pedig elkezdődik a hajnalig tartó mulatság.

A kulturális műsorban a HKD Četarci horvát tánccsoportot, valamint a Rozmaring énekkart láthatja-hallhatja a közönség. Zenél a Sad Ili Nikad (Horvátország), a Pinkica és a Panche-Rock.

A szervezők kétféle báli jegyet értékesítenek, ezek ára nem tartalmazza a vacsorát. Egyébként hideg-meleg büfé áll majd a vendégek rendelkezésére. A 4 ezer forintos jegyet vásárlók a földszinten elhelyezett asztaloknál, míg a 2 ezer 500 forintért megvásárolható belépőkkel rendelkezők a karzaton foglalhatnak helyet. Jegyek korlátozott számban még kaphatók a helyi nemzetiségi önkormányzatnál, telefon: +36/20/3737610.

Lesz természetesen tombola is – tombolatárgyak felajánlását szívesen veszik ugyanezen a fenti telefonszámon. Mintegy száz nyereményhez sorsolás nélkül, az erre a célra rendszeresített tombolajegyek megvásárlásával közvetlenül hozzájuthatnak a szerencsések, a többi nyereményt sorsolják.

Felsőcsatár mindent elkövet a bál sikeréért. Jó szórakozást mindenkinek!

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!