Aktuális

Huszonkét taggal megalakult a Felsőcsatári Nyugdíjas Klub

2018. február 5.

Pénteken immár hivatalosan is megkezdte működését a település legújabb szervezett közössége, a Felsőcsatári Nyugdíjas Klub. Az alakuló ülésen huszonkét tag vett részt, akik megválasztották a vezetőséget és hozzáláttak az alapszabály megalkotásához.

Megtartotta alakuló ülését a kultúrházban pénteken a Felsőcsatári Nyugdíjas Klub, amely – a tagok elhatározása szerint – ezen a néven csatlakozik hamarosan a megyei nyugdíjas szövetséghez.

A klub huszonkét alapító tagja egyhangúlag megválasztotta a vezetőséget. Az elnök dr. Szabó Mihály, az elnökhelyettes dr. Varga Éva, a titkár Váradi Istvánné, míg a gazdasági ügyek felelőse Czitkovics Brigitta lett.

Az ülésen különböző javaslatok hangzottak el a klub elnevezésével és az alapszabályával kapcsolatban, az utóbbit a vezetőség fogja  kidolgozni, formába önteni. Döntöttek a tagdíjról is, amit évi 2 ezer 400 forintban határoztak meg.

A klubhoz folyamatosan lehet csatlakozni, az újabb tagfelvételekről immár a hivatalosan is megalakult szervezet fog majd dönteni. Szó volt arról is az alakuló ülésen, hogy a klub tagjai havonta legalább egy alkalommal találkoznak, illetve lesznek majd olyan programok, amiket a megyei szövetség szervez, és ezekbe is bekapcsolódnak a felsőcsatáriak.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!