Aktuális

Március első hétvégéjén rajtol a megyei másodosztály

2018. február 19.

A versenykiírás szerint március első hétvégéjén, azaz 3-án és 4-én rajtol a tavaszi szezon a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában. A Felsőcsatár csapata vendéglátóként kezd, az ellenfél pedig a Sé együttese.

Szűk két hét múlva, azaz március első hétvégéjén a 16. fordulóval megkezdődik a hivatalos pontvadászat a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában. A tavaszi rajt időpontját persze jelentősen befolyásolhatja az időjárás, hiszen az időjósok erre a hétre jelentős havazást ígérnek, amelynek nyomai akár meg is akadályozhatják a csapatokat abban, hogy a versenykiírásban szereplő időpontban valóban pályára lépjenek. De erről majd intézkednek az illetékesek, ha arra szükség lesz.

A Felsőcsatár együttese a tizenharmadik helyről várja a tavaszi folytatást. A csapat az ősszel lejátszott tizennégy mérkőzésen mindössze egy győzelmet szerzett, öt döntetlent játszott és nyolcszor vereséget szenvedett.

A 16. fordulóban hazai környezetben a Sé lesz az ellenfél, amely jelenleg a nyolcadik a tabellán, azaz erős középcsapat, míg a hazaiak az alsóházban szerénykednek.

A Felsőcsatár egyébként nyolcszor játszik majd hazai közönség előtt, hatszor lép pályára idegenben, az április 29-ei hétvégén pedig szabadnapos lesz.

A csapat tavaszi sorsolását itt lehet megnézni:

Sorsolás – 2018. tavasz

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!