Aktuális

Egy vereség, egy győzelem a Felsőcsatár húsvéti mérlege

2018. április 3.

A 17. forduló elhalasztott, nagypénteken lejátszott mérkőzésén vereséget szenvedett Balogunyomban, a húsvét vasárnapi 20. fordulóban viszont hazai pályán győzött a Rábahídvég ellen a Felsőcsatár a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Március 30-a, nagypéntek:

Balogunyom-SE-Felsőcsatári KSK 2-0 (0-0)

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Csoknyai, Kopácsi, Kiss M., Krancz Gy. – Krancz K., Schmalzl, Böhm (Takács B.), Horváth M. (Szládovics) – Perlaki, Horváth L.

A találkozó jegyzőkönyve:

A találat nélküli első félidő után a második játékrész közepén egy percen belül két gólt lőtt a vendéglátó csapat, ezzel el is dőlt a találkozó sorsa. A jó formában játszó Balogunyom a második a tabellán, három ponttal van lemaradva a listavezető Csepregtől.

Április 1-je, húsvét vasárnap:

Felsőcsatári KSK-Rábahídvég KSK 5-0 (4-0)

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Perlaki, Csoknyai, Kopácsi, Kiss M. – Krancz Gy. (László B.), Krancz K. (Virág Á.), Schmalzl, Tieber – Horváth L., Horváth L. (Szládovics)

A találkozó jegyzőkönyve:

Schmalzl már a 4. percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak, két perccel később pedig Kopácsi (képünkön) is betalált, tovább növelve ezzel a Felsőcsatár találatainak a számát. Horváth M. a 23. percben volt eredményes, majd újra Schmalzl következett, így tetemes előnnyel vonult pihenőre a csapat.

A közönség a második játékrészben is várta a gólokat, de csak Kopácsi volt eredményes, mégpedig a 70. percben. A szerény képességű, pont nélkül az utolsó helyen álló Rábahídvég örülhetett, hogy csak egy ötöst kapott ezen a vasárnapon.

A két hét végi találkozó után a Felsőcsatár továbbra is az utolsó előtti helyet foglalja el a tabellán. Csapatunk vasárnap délután 4 órakor a Gyöngyöshermán pályáján küzd az újabb pontokért.

Ifi:

Balogunyom-SE-Felsőcsatári KSK 6-1 (4-1)

Felsőcsatári KSK-Rábahídvég KSK 4-1 (2-1)

Fiataljaink a kilencedik helyen vannak.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!