Aktuális

Tovább gyűjti a pontokat a csapat, de nem tud feljebb lépni

2018. április 10.

Ponttal tért haza Szombathelyről, a Gyöngyöshermán-Szentkirály otthonából vasárnap a Felsőcsatár gárdája a 21. fordulóban lejátszott mérkőzésről, amit a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában rendeztek.

Jól szerepel a szombathelyi csapatok otthonában a Felsőcsatári KSK: nemrég pontot szerzett a Sparitól, legutóbb pedig Gyöngyöshermánban ikszelt. A csapat szorgalmasan gyűjtögeti a pontokat, ám a tabellán sajnos nem tud feljebb lépni, most is utolsó előtti.

Gyöngyöshermán-Szetkirály SE-Felsőcsatári KSK 1-1 (0-1)

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Csoknyai, László B. (Tóth K.), Krancz K., Kiss M. – Virág Á. (Szládovics), Horváth Sz., Schmalzl, Horváth M. (Takács B.) – Horváth L., Perlaki

A találkozó jegyzőkönyve:

Tapogatózó játék után Schmalzl (képünkön) a 35. percben betalált, így vendég vezetéssel tértek pihenőre a csapatok. A második játékrészben nagyobb sebességre kapcsoltak a vendéglátók, de jól védekeztek a felsőcsatáriak. Egészen a második játékrész közepéig, amikor egyenlített a hazai csapat. Ezután kissé leült a játék, a gyöngyöshermáni próbálkozásokat továbbra is eredményesen verték vissza a vendégek, így megérdemelten szerezték meg az egy pontot. A mérkőzés egészen “barátságos” volt, a játékvezetőnek egyetlen sárga lapot se kellett kiosztani.

Ifi:

Gyöngyöshermán-Szetkirály SE-Felsőcsatári KSK 6-0 (2-0)

A fiatalok a súlyos vereséggel a tizedik helyre csúsztak vissza.

Vasárnap újra hazai pályán szerepelnek a Felsőcsatár csapatai, az ellenfél a Ják. A felnőttek találkozója fél 5-kor, a fiataloké két órával korábban kezdődik.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!