Aktuális

Ez a három pont nagyon jól jött a feljebb jutáshoz

2018. április 16.

Magabiztosan győzte le a Felsőcsatári KSK a Ják együttesét hazai pályán vasárnap a 22. fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában, ezzel egy hellyel feljebb lépett a tabellán.

Győzelmi reményekkel érkezett a gyepre a hazai csapat, amely az elmúlt hetekben már szorgalmasan gyűjtögette a pontokat.

Felsőcsatári KSK-Jáki SE 4-2 (3-1)

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Csoknyai, Perlaki, Kiss M., Horváth Sz. (Tóth B.) – Krancz Gy., Krancz K., Schmalzl, Tieber – Böhm (Simon K.), Horváth L.

A találkozó jegyzőkönyve:

A hazai együttes gyorsan a maga javára fordította a mérkőzés állását, Krancz K. (képünkön) már a 8. percben betalált a Ják hálójába. A vendégeknek nem nagyon volt idejük felocsúdniuk a gól okozta sokkból, négy perccel később Horváth Sz. góljával már kettővel vezetett a Felsőcsatár. Egymást érték a támadások, és csupán tizenkét percet kellett várni a hazaiak újabb gólörömére, ezúttal Schmalzl volt eredményes. A biztos és nagyarányú vezetés tudatában a hazaiak kicsit lazítottak, amit az első fél óra végén a jákiak ki is használtak.

A második játékrészben is a Felsőcsatár irányított, mindössze hat percet kellett várni a negyedik találatukra, amit Böhm jegyzett. Erre viszonylag gyorsan jött a válasz, a vendégek négy perc elteltével szépítettek. Küzdelmesen telt az utolsó fél óra, a hazaiak kicsit ráültek az eredményre, a vendégek viszont nem tudtak újítani, így az állás már nem változott.

A küzdelemre jellemző, hogy a felsőcsatári játékosok négyszer is “besárgultak”.

A három pont végre azt eredményezte, hogy a csapat egy hellyel feljebb léphetett a tabellán, most a tizenharmadik.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Jáki SE 0-2 (0-1)

A fiatalok csapata továbbra is gyengélkedik, ám így is megőrizték tizedik helyüket a tabellán.

A 23. fordulóban – április 22-én – újra a hazai pálya előnyeit élvezhetik a felsőcsatári csapatok, a vendég a listavezető és bajnokesélyes Csepreg. A felnőttek találkozója fél 5-kor kezdődik, az ifiké két órával korábban.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!