Aktuális

Rendőrségi ügy lesz az illegálisan lerakott törmelék miatt

2018. május 4.

Rendőrségi feljelentést tett a polgármester ismeretlen tettes ellen a Felsőcsatár határában lerakott építési törmelék ügyében. A sittben  vannak olyan árulkodó nyomok, amik elvezethetnek a szemetelő(k)höz.

Pár napig volt csak “érintetlen” a Felsőcsatár határában a pálinkafőzde mögötti, a kőfejtő felé vezető út melletti, rendszeresen illegális szeméttelepnek használt terület. Valaki vagy valakik újra építési törmeléket borítottak le a közelmúltban felszámolt tároló szélére.

Kratochvill Attila, a település polgármestere elmondta: csaknem százezer forintot költött az önkormányzat nemrég az illegális szeméttelep felszámolására. A területet teljesen rendbe tették, lényegében egy tiszta placcot alakítottak ki – persze nem először, s vélhetően nem is utoljára.

Tegnap óta ugyanis két nagy, frissen leborított sitthalom éktelenkedik ott. Emiatt a polgármester rendőrségi feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. Hozzátette: komoly oka van azt remélni, hogy a hatóság megtalálja az elkövető(ke)t, ugyanis az építési törmelékben árulkodó nyomokat is fel lehet fedezni.

Azt ugye nem is kell külön hangsúlyozni, hogy az érintett területen továbbra is szigorúan tilos mindenféle szemét lerakása. Aki ezt megszegi, számolhat a következményekkel.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!