Aktuális

Sorozatban a harmadik hazai meccsét veszítette el a Felsőcsatár

2018. május 7.

A Söpte elleni hazai mérkőzésen sem sikerült pontot szereznie a Felsőcsatárnak vasárnap a 25. fordulóban lejátszott találkozón a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Ez volt sorozatban a harmadik hazai meccs, amin kikapott az együttes.

Felsőcsatári KSK-Söpte SE 2-5 (0-4)

Felsőcsatár: Horváth Cs. – Tieber (Tóth K.), Perlaki, Kiss M., Horváth Sz. – Böhm (Takács B.), Kopácsi,  Schmalzl, Krancz K. – László B. (Simon K.), Horváth L.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

A hazai csapat szempontjából balszerencsésen kezdődött a találkozó, ugyanis László B. már a hatodik percben öngólt vétett, ráadásul az ellenfél két perccel később kettőre növelte az előnyét. Láthatóan megzavarodtak a hazai játékosok, nem találták a kiutat a vesztes helyzetből, míg a Söpte a 25. és a 38. percben újabb gólokat szerzett, négyre növelve ezzel a találatok számát.

A második játékrészre valamelyest összeszedték magukat a hazai csapat tagjai, többet kezdeményeztek, míg a vendégek igyekeztek ráülni az eredményre. Szerencsére Kiss M. (képünkön) révén a 64 percben jött a Felsőcsatár első találata, ami reményt adott a későbbiekre nézve. Ezt azonban hamar lehűtötték a vendégek, ugyanis tíz perccel később újabb gólt szereztek. A Felsőcsatár erejéből Schmalzl révén csak a szépítésre futotta a 83. percben.

Az újabb vereség miatt továbbra is az utolsó előtti helyen várja a csapat a folytatást.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Söpte SE 4-0 (3-0)

Sorozatos vereségek után a fiatalok most kitettek magukért. Gólszerzők: Sámson, Virág, Kasuba, Pock.

A Felsőcsatár együttesei vasárnap újra Szombathelyen játszanak, ezúttal a Zanat az ellenfél. A házigazdák felnőtt csapata jelenleg a 11. a tabellán. A mérkőzés 5 órakor kezdődik a Kolozsvár úti sporttelepen, a fiatalok két órával korábban kezdenek.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!