Aktuális

Döntetlenre hozta a Zanat elleni meccset a Felsőcsatár

2018. május 14.

Pontosztozkodással zárult a Felsőcsatár Zanat elleni vendégszereplése a 26. fordulóban lejátszott mérkőzésen a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában. Pünkösdkor két meccset is játszik a felsőcsatári csapat.

Egyenlő erők küzdelmét hozta a vasárnapi mérkőzés.

Zanati KSE-Felsőcsatári KSK 1-1 (0-1)

Felsőcsatár: Horváth Cs. (Kossuth) – Tieber, Perlaki, Simon K. (Tóth K.), Kiss M. – Horváth Sz. (Cseri B.), Krancz Gy., Krancz K., Schmalzl, – Horváth L., Kopácsi

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Tapogatózó játékkal, kissé álmosan kezdődött a találkozó, egyik csapat se akart megnyílni, jobbára a két tizenhatos között pattogott a labda. Már-már úgy tűnt, gól nélkül vonulnak pihenőre az együttesek, ám négy perccel az első félidő lefújása előtt Kiss M. (képünkön) révén előnyhöz jutottak a vendégek.

A második félidőben is folytatódott, amit az elsőben láthattunk. A vendégek tudatosan tartották a labdát, a házigazdák pedig nem igazán tudtak kezdeményezni, holott három cserejátékost is bevetettek. A 75. percben mégis sikerült az egyenlítés. Az utolsó negyed órára sem igazán pörgött fel a játék. A Felsőcsatár is kihasználta mind a három cseréjét, Tieber a hosszabbításban kapott sárga lapot.

Mindkét csapat három vesztes mérkőzéssel a háta mögött lépett pályára ezen a vasárnapon, úgyhogy egyformán örülhettek a döntetlennek. Így azonban sem a Zanat nem tudott előbbre lépni a 11., sem a Felsőcsatár az utolsó előtti helyről.

Ifi:

Zanati KSE-Felsőcsatári KSK 2-0 (1-0)

A fiatalok továbbra is az alsóházban tanyáznak.

Pünkösdkor két hazai találkozót is játszik a Felsőcsatár. Vasárnap délután fél 6-kor a Tanakajd lesz a vendég. Az ellenfél második a bajnokságban, öt találkozó óta nem vesztett pontot, sőt: legutóbb legyőzte a listavezető Csepreget is. Pünkösdhétfőn pedig a 18. fordulóból elhalasztott mérkőzést játsszák le, az örök rivális Szentpéterfa érkezik Felsőcsatárra, a mérkőzés ugyancsak fél 6-kor kezdődik. A hétfői vendég a hatodik helyen van, legutóbb kikapott a 3. helyezett Balogunyomtól.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!