Aktuális

Felsőcsatári sikerek a XII. Országos Nyugdíjas Sportnapokon

2018. május 23.

Öt arany- és egy bronzéremmel tért haza a felsőcsatári Váradi házaspár az Ózdon immár tizenkettedik alkalommal megrendezett országos nyugdíjas sportnapokról. Három versenyszámban is a dobogó legfelsőbb fokára állhattak.

A Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Város Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége, valamint az Ózdi Nyugdíjas Klub immár XII. alkalommal rendezte meg a Bellér László Emlékversenyt május 10-12-én. A Vas megyei nyugdíjasokat – felsőcsatári színekben – Váradi István és Váradi Istvánné képviselte a sportnapokon.

A versenyt asztalitenisz, atlétika (súlylökés, futószámok), lövészet, sakk, teke, tenisz és úszás sportágakban hirdették meg.

Az Ózdon megrendezett versenyt a város polgármestere – az ország legfiatalabb polgármestere -, Janiczak Dávid nyitotta meg.

A felsőcsatári nyugdíjas házaspár súlylökés, asztalitenisz és teke sportágban versenyzett. Súlylökésben és tekében mindketten a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel. Asztaliteniszben Váradiné Margitka aranyéremmel, míg férje bronzéremmel gazdagodott.

Gratulálunk az eredményes versenyzéshez, és további sportsikereket, jó egészséget kívánunk nekik. A jövőben is öregbítsék Felsőcsatár jó hírnevét.

A sporttalálkozón készült képekből összeállított galériát itt lehet megtekinteni.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!