Aktuális

Öt gól az ellenfélnek, ötös a Felsőcsatárnak

2018. június 4.

Öt gólos győzelmet aratott vasárnap a Felsőcsatár együttese a bajnokság utolsó hazai mérkőzésén a Gencsapáti ellenében a 29. fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában.

Elérhető közelségben a tizenharmadik hely.

Felsőcsatári KSK-Gencsapáti KSE 5-2 (4-0)

Felsőcsatári KSK: Kossuth (Pock) – Horváth Sz., Csoknyai, Kiss M., Krancz Gy. – Kopácsi, Schmalzl, Tieber, Böhm – Krancz K. (Perlaki), Horváth L. (Simon K.)

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Lendületesen kezdtek a hazaiak, és Schmalzl (képünkön) révén már a 9. percben megszerezték a vezetést. Tíz percet sem kellett várni az újabb gólra, amit ugyancsak Schmalzl jegyzett. A biztos vezetés tudatában még ötletesebben és lelkesebben játszott a felsőcsatári gárda, a vendégek nem találták ennek az ellenszerét. Újabb tíz perc múlva Kopácsi vette be az ellenfél kapuját, majd a 33. percben Tieber volt eredményes, így a hazaiak 4 gólos előnnyel tértek pihenőre.

A második félidőben kissé visszafogottabban játszott a biztos győzelemre álló Felsőcsatár, de így is veszélyes támadásokat vezetett. Felébredtek a vendégek is, akik az 57. percben szépítettek. Schmalzl azonban végleg megpecsételte a sorsukat, amikor a 67. percben harmadszor is betalált. Két perccel később ugyan megint sikerült szépíteniük az eredményen a gencsapátiaknak, de az utolsó húsz percben maradt a találatok száma. Hosszú idő után végre ünnepelhetett a felsőcsatári közönség, csapatuk ezen a vasárnapon ötösre vizsgázott.

Ezen a meccsen a hazaiak közül Böhm és Tieber sárgult be, míg a gencsapátiak kapusát a 63. percben, 4-1-es állásnál kiállították.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Gencsapáti KSE 1-2 (1-1)

Sorozatban öt meccsen nyeretlen az ifjúsági csapat, amely a 11. helyen áll.

A bajnokság záró fordulójában vasárnap Táplánszentkereszten mérkőznek a felsőcsatári csapatok. A felnőttek – győzelem vagy pontszerzés esetén – helyet cserélhetnek a tabellán a házigazdákkal, így a tizenharmadik helyen zárhatják a bajnokságot. A felnőttek mérkőzése fél 6-kor kezdődik, az ifik két órával korábban lépnek pályára.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!