Aktuális

A Táplán egyértelművé tette, hogy most ki a jobb

2018. június 11.

Vereséggel zárta a bajnokságot a Felsőcsatár együttese, hat gólt kapott a Táplántól a 30., egyben záró fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Szombathelyi-csoportjában vasárnap lejátszott mérkőzésen.

A táplánszentkeresztiek levegőhöz se nagyon hagyták jutni a vendégeket.

Tápláni KSK-Felsőcsatári KSK 6-0 (3-0)

Felsőcsatári KSK: Pock – Csoknyai, Simon K. Kiss M., Horváth Sz. – Krancz Gy., Kopácsi, Schmalzl, Tieber – Perlaki, Horváth L.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

A felsőcsatári csapat cserék nélkül állt ki az utolsó mérkőzésre, amin mindvégig a házigazdák akarata érvényesült. Az első negyed óra végén érkezett a Táplán első találata, majd a 19. percben már két góllal vezettek. Újabb negyed óra elteltével már három gól volt a hazaiak előnye.

A második játékrész is a Táplán fölényét hozta, szinte levegőhöz se jutottak a vendégek. Ebben a félidőben is három góllal terhelte meg a hazai gárda a Felsőcsatár hálóját, semmi reményt nem hagyva arra, hogy akár egyetlen gólt lőjenek.

Mindez azt is jelenti, hogy a Felsőcsatár a tizennegyedik, utolsó előtti helyen zárta a bajnokságot, míg a Táplán egy hellyel előbbre végzett. A Felsőcsatár mérlege 28 mérkőzés után: négy győzelem, nyolc döntetlen és tizenhat vereség. Bajnok lett a Csepreg, második a Tanakajd, harmadik a Balogunyom.

Ifi:

Tápláni KSK-Felsőcsatári KSK 10-2 (7-2)

Csúfos vereséggel zártak a fiatalok, akik a tizenegyedik helyen fejezték be az idényt.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!