Aktuális

157 felsőcsatári család téli rezsijét csökkenti a kormány

2018. június 13.

Százötvenhét felsőcsatári háztartás téli rezsiköltségét csökkenti a kormány a települési önkormányzatnak juttatott egymillió 884 ezer forint egyszeri, vissza nem térítendő támogatásból.  Ingatlanonként 12 ezer forintot kapnak az érintettek.

A vonatkozó kormányhatározat értelmében egymillió 884 ezer forint egyszeri, vissza nem térítendő támogatást kapott a felsőcsatári önkormányzat a Belügyminisztériumtól, mivel a település nem rendelkezik kiépített gázhálózattal. A támogatásból, amelynek összege ingatlanonként 12 ezer forint, összesen százötvenhét felsőcsatári háztartás részesülhet, ezáltal csökkentendő az érintettek téli rezsiköltsége.

Egy lakott ingatlanra vonatkozóan csak egy személy jogosult a támogatásra. Az igényléshez nyilatkozatot, illetve adatlapot kell kitölteni, amit az önkormányzat a tájékoztatóval együtt ezekben a napokban juttat el a felsőcsatári családokhoz.

A kitöltött adatlapot június 29-éig bezárólag postai úton vagy személyesen kell eljuttatni a Toronyi Közös Önkormányzati Hivatalba (Rohonczi u. 6.) vagy a Felsőcsatári Önkormányzati Hivatalba (Felsőcsatár, Petőfi u. 74.) ügyfélfogadási időben (reggel 8 és déli 12 óra között), de el lehet helyezni azt a felsőcsatári hivatal bejáratánál lévő postaládában is.

A kifizetés módjáról és időpontjáról később adnak tájékoztatást.

A nyilatkozat, illetve az adatlap itt is letölthető:

Nyilatkozat a téli rezsicsökkentés keretében nyújtott támogatás igénybevételéről

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!