Aktuális

Újabb könyvek érkeztek a felsőcsatári könyvtárba

2018. június 20.

Több mint félszáz kötettel gyarapodott a felsőcsatári könyvtár amúgy sem kicsi állománya. Az intézmény ellátója, a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár gondoskodik az olvasnivalóról.

A hétfőn kiszállított több mint félszáz könyv között többségben vannak a horvát nyelvű, illetve a gyermekkönyvek, de népszerű olvasmányok, regények is helyet kaptak a szállítmányban.

Felsőcsatárra is megérkezett a Szombathelyen élő, a megyei lapban is gyakran publikáló vak lány, Horváth Nikoletta Kutyaszív szeretet című könyve, amely vakvezető kutyájáról, Liliről szól. A Mesélő Budapest című kötetet azoknak ajánljuk, akik fotók és különleges térképek segítségével szeretnék alaposabban is megismerni a fővárost. A versek kedvelői pedig ezúttal Radnóti “összesét” vehetik kézbe.

A könyvtár  – az önkormányzat jóvoltából – a közelmúltban egy újabb polccal is gyarapodott, így a látogatók a több száz kötet közül a korábbinál is egyszerűbb, áttekinthetőbb módon tudják kiválasztani a számukra kedves olvasmányt.

A felsőcsatári könyvtár egyébként keddenként délután 2 és 5, péntekenként pedig délután 3 és 6 óra között várja az olvasókat, akik a könyvek mellett hetilapokat és időszaki kiadványokat is forgathatnak.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!