Aktuális

Július 26-án lesz a földtulajdonosi vadászati közösség gyűlése

2018. június 27.

Pornóapátiban, a helyi kultúrházban tartja gyűlését július 26-án, csütörtökön délután 4 órai kezdettel a területileg – tehát Felsőcsatárt érintően is – illetékes Aranypatak Földtulajdonosi Vadászati Közösség. Napirenden szerepel új közös képviselő megválasztása is.

Hirdetményben hívja fel az érintettek figyelmét a július 26-ára Pornóapátiba meghirdetett gyűlésre a földtulajdonosi vadászati közösség közös képviselője. A helyi kultúrházban délután 4 órakor kezdődő gyűlés napirendjén szerepel egyebek mellett a földtulajdonosi képviselő beszámolója a legutóbbi hasonló összejövetelt követő tevékenységről, a közösség pénzügyi helyzetéről, a haszonbérlati díjak kifizetéséről. Az ülésen tervezi lemondását a közösség jelenlegi képviselője, így a helyére új személyt kell választani. Módosítják a közösség működési szabályzatát is.

A gyűlésen való részvételhez regisztráció szükséges, amit a gyűlést megelőző napon, azaz július 25-én délután 4 óráig lehet megtenni a vadászterület képviselőjénél. A 2016. augusztus 26-án végzett regisztrációk érvényesek, új regisztrációt a képviselt területnagyság igazolásával lehet kérni.

A gyűléssel, a regisztrációval és a képviselettel kapcsolatos hirdetmény teljes terjedelmében itt olvasható el:

Hirdetmény a földtulajdonosi vadászati közösség gyűléséről

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!