Aktuális

Vereséggel tért haza a Felsőcsatár az őrségi “túráról”

2018. szeptember 4.

Öt gólt kapott és mindössze egyet rúgott a Felsőcsatár Őriszentpéteren vasárnap a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában a harmadik fordulóban lejátszott mérkőzésen. A csapat neve mellett most két vereség és egy győzelem szerepel.

Évtizede nem mérkőzött meg egymással a Felsőcsatár és az Őriszentpéter, ám most az új besorolás szerint azonos csoportban játszik a két csapat.

Őriszentpéter SE-Felsőcsatári KSK 5-1 (2-0)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Gerencsér, Csoknyai, Veres, Laki – Kopácsi (Horváth Sz.), Schmalzl, Tieber, Böhm (Simon K.) – Perlaki (Kiss M.), Horváth L.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Alig kezdődött el a meccs, a hazaiak már a 3. percben letették a névjegyüket, betaláltak a vendégek hálójába. Csak tetézte a felsőcsatáriak gondjait, hogy a 12. percben már kettővel vezettek az őriszentpéteriek. Innentől a félidő végéig szinte eseménytelenül zajlott a mérkőzés, a hazaiak a biztos vezetés tudatában kicsit lazítottak is, amit a vendégek nem tudtak kihasználni.

A második játékrész mindkét oldalon cserékkel, majd – ugyancsak mindkét részről – sárga lapokkal folytatódott. Kissé felpörgött a játék, a felsőcsatáriak is magabiztosabban léptek fel, ám mégis a hazaiaknak sikerült betalálniuk az 53. percben. Innentől kezdve a vendégek arra koncentráltak, hogy minél kevesebb bekapott góllal megússzák, ám egy újabb kettős csere után a 60. percben már négy góllal vezettek a hazaiak. Szerencsére az utolsó tíz perc kezdetén végre felsőcsatári gólörömöt is láthatott a publikum, Tieber (képünkön) szépített. A hazaiak azonban még rátettek egy lapáttal, és nem sokkal a vége előtt ötödször is betaláltak.

Három mérkőzés után két vereséggel és egy győzelemmel, három szerzett ponttal a tizedik a Felsőcsatár.

Ifi:

Őriszentpéter SE-Felsőcsatári KSK 3-1 (1-0)

A fiatalok két vereséggel és egy döntetlennel a 14. helyen tanyáznak.

Szeptember 9-én, vasárnap a Bajánsenye lesz a vendég Felsőcsatáron, a mérkőzés fél 5-kor kezdődik. Következő ellenfelünk eddig két döntetlent játszott.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!