Aktuális

A Nádasd se kímélte a Felsőcsatárt, súlyos vereség a vége

2018. október 2.

Másodszor szenvedett hét gólos vereséget, ezúttal a Nádasd ütötte ki a Felsőcsatárt a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában a vasárnap lejátszott hetedik fordulós mérkőzésen.

A Felsőcsatár immár a második forduló óta nem szerzett bajnoki pontot.

Club Walnut Nádasd FC-Felsőcsatári KSK 7-0 (3-0)

Felsőcsatári KSK: Szabó C. – Gerencsér, Csoknyai, Veres (Virág), Simon K. (Kulics) – Kopácsi, Krancz Gy., Laki, Schmalzl – Böhm, Horváth L.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Idegenül mozogtak a mérkőzés elején a felsőcsatári játékosok a nádasdi pályán, aminek egyenes következménye volt a hazaiak gyors találata a 6. percben. Ezután kiegyenlítettebb lett a játék, a stabilan harmadik helyezett Nádasd ugyan többet kezdeményezett, de a 23. percig nem tudott betalálni. Akkor viszont igen, és innentől már csak idő kérdése volt, hogy mikor jön a vendéglátók újabb gólja. Jött is a 35. percben.

A második játékrész sem hozott túl sok izgalmat. A hazaiak elkönyvelték, hogy a három pontért ezen a napon nem kell nagyon kifárasztaniuk magukat, míg a vendégeknek egyetlen célja lehetett: minél kevesebb góllal megúszni a nádasdi kirándulást. Ennek jegyében teltek a percek, és jobbára az történt a pályán, amit a vendéglátók akartak. Sorra értékesítették a helyzeteiket, az utolsót a 90. percben.

Hét meccs után hat vereséggel és egy győzelemmel a tizennegyedik a Felsőcsatár.

Ifi:

Club Walnut Nádasd FC-Felsőcsatári KSK 0-0

A fiatalok a harmadik meccsüket hozták döntetlenre, a tizedikek a tabellán.

Vasárnap újabb megpróbáltatás vár a felsőcsatáriakra, ezúttal hazai pályán. A körmendi Tutitextil együttese lesz a vendég, a meccs 3 órakor kezdődik. S hogy miért lesz nehéz mérkőzés? Az ellenfél stabilan vezeti a bajnoki táblázatot, hét meccséből eddig hetet megnyert, 50 gólt rúgott és csak 4-et kapott. A gólátlaguk tehát több, mint hét. Legutóbb “baráti” 5-1-re verték az ugyancsak körmendi Téglagyárat.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!