Aktuális

A megyei közgyűlés elnökének elismerését kapta a Váradi házaspár

2018. október 11.

A felsőcsatári Váradi házaspár is átvehette a megyei közgyűlés elnökének emlékplakettjét, amivel az idősebb generációknak a családokért, a városért, nem utolsósorban az országért végzett áldozatos munkáját ismerték el.

Az idősek világnapja alkalmából rendezett ünnepségen gyűltek össze a Vas megyei és szombathelyi nyugdíjas egyesületek, klubok tagjai a vasi megyeszékhelyen, ahol többek között dr. Balázsy Péter megyei jegyző köszöntötte a résztvevőket – tudósított a vaol.hu.

A jegyző beszédében kiemelte: “Nem tudjuk elégszer megköszönni az idősebb generációknak a családokért, a városért, nem utolsósorban az országért végzett áldozatos munkáját.” A megyei jegyző szerint a nyugdíjasok birtokában vannak a legnagyobb kincsnek, az időnek. Ebben a korban lehetőségünk van minőségi időt fordítani mindenre, amire korábban nem volt, meggyőződése szerint a nyugdíjba vonulás nem visszavonulás valamitől, hanem visszavonulás valamihez.

Az ünnepi köszöntőket követően a Vas Megyei Közgyűlés elnökének emlékplakettje elismerésben részesült Hernigl László, Szepesiné Fuisz Erika, valamint a felsőcsatári Váradi Istvánné és férje, Váradi István – képünkön balról a második és a harmadik a Váradi házaspár, jobb szélen a megyei jegyző.

A fotókat a vaol.hu-ról kölcsönöztük.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!