Aktuális

Az utóbbi három év legrosszabb eredménye a Balogunyom ellen

2018. október 30.

Nem várt, nagy arányú vereséget szenvedett a Felsőcsatár gárdája vasárnap hazai pályán a Balogunyom ellen a tizenkettedik forduló mérkőzésén a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában.

Már az első negyvenöt percben elhúztak a vendégek.

Felsőcsatári KSK-Balogunyom SE 0-5 (0-3)

Felsőcsatári KSK: Kulics – Csoknyai, Böhm (Veres), Kiss M., Tóth K. – Krancz Gy., Kopácsi, Tieber, Laki – Horváth L., Simon K.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kiegyenlített kezdés után a vendégek magukhoz ragadták a kezdeményezést, s az első fél óra letelte előtt megszerezték a vezetést. Utána szinte tízpercenként estek a gólok, a Balogunyom uralta a pályát.

Az elmúlt három évben – a mostani találkozót nem számítva – hat alkalommal találkozott egymással a két csapat, ebből háromszor döntetlen volt az eredmény, kétszer a Balogunyom nyert, egyszer pedig a Felsőcsatár. Ez utóbbi, 2016. tavaszán lejátszott találkozón a Felsőcsatár 7-1-re verte az ellenfelét.

Hát most visszavágtak a balogunyomiak… Méghozzá a Felsőcsatár otthonában.

A csapat ezzel visszaesett az utolsó előtti helyre, csak a Csákánydoroszló van gyengébb pozícióban. Ez azért is lényeges, hiszen a tizenharmadik fordulóban, november 2-án, pénteken a Csákánydoroszló vendége lesz a Felsőcsatár, s ha ott is kikap a csapat, könnyen a kieső helyen találja magát.

A hosszú hétvégén újra kettős forduló lesz, vasárnap délután fél 2-kor a tizedik helyezett Rábatótfalu együttesét fogadja a Felsőcsatár.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Balogunyom SE 2-2 (0-2)

A fiatalok a tizenkettedik helyet foglalják el.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!