Aktuális

Két döntetlennel javított a mérlegén a hétvégén a Felsőcsatár

2018. november 6.

Két fordulót bonyolítottak le a hosszú hétvégén a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. Az alsóházi rangadón idegenben a Csákánydoroszló, hazai pályán pedig a Rábatótfalu ellen is döntetlent ért el a Felsőcsatár.

A kétszer egy ponttal ugyan valamicskét javult a csapat őszi mérlege, de az utolsó előtti helyről nem sikerült elmozdulni. Ráadásul a vetélytársak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

Csákánydoroszlói KSE-Felsőcsatári KSK 2-2 (2-0)

Felsőcsatári KSK: Horváth L. – Perlaki, Csoknyai, Veres, Simon – Kiss M., Laki, Horváth M., Tieber, – Böhm, Cseri (Krancz Gy.)

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Az utolsó helyezett hazaiak mindent egy lapra feltéve támadtak az első percektől kezdve, a 38. és a 43. percben szerzett góljukkal az első játékrész végére a maguk javára fordították a mérkőzés állását.

A második félidőben Simon és Perlaki révén tíz perc alatt egyenlített a küzdeni tudásból ezúttal jelesre vizsgázott Felsőcsatár. A meccs hátra lévő perceiben egyre több sportszerűtlen megmozdulást láthattak a nézők, aminek öt sárga lap és két kiállítás lett az eredménye. A Felsőcsatár játékosai közül a csereként beállt Krancznak kellett idő előtt elhagynia a pályát. Az eredmény azonban nem változott.

Felsőcsatári KSK-Rábatótfalui SE 1-1 (1-0)

Felsőcsatári KSK: Horváth L. – Horváth M. (Szabó Á.), Veres, Simon, Kiss M. – Virág, Böhm, Kopácsi, Tieber – Perlaki, Kulics

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Az egymást alig ismerő, korábban más-más csoportban játszó csapatok hosszú ideig “kóstolgatták” egymást, majd a Felsőcsatár játékosai eszméltek előbb, és Simon révén az első fél óra végén megszerezték a vezetést. Ezután is óvatos játékkal folytatódott a mérkőzés.

A forduló után sem diktáltak nagy iramot a csapatok, kevés igazi gólhelyzetet sikerült kialakítani. A vendégek a 49. percben egyenlítettek, s ezt követően már inkább az eredmény megtartására törekedtek.

Mivel a Felsőcsatár az utolsó játéknapon, november 24-én szabadnapos lesz, a csapat számára már csak két forduló van hátra az őszi idényből. Vasárnap Jákra látogat az együttes, a mindössze két ponttal többet gyűjtött leendő házigazdák ellen győzni kellene. A meccs délután 1 órakor kezdődik. November 18-án pedig az ugyancsak a sereghajtók közé számító Körmendi Téglagyár lesz a Felsőcsatár idei utolsó vendége.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!