Aktuális

Az utolsó meccsén szerezte meg idei második győzelmét a Felsőcsatár

2018. november 19.

Idényzáró mérkőzésén győzelemmel hagyta el a pályát a Felsőcsatár csapata vasárnap a tizenhatodik fordulóban a megyei labdarúgó bajnokság másodosztályának Déli csoportjában. A Körmendi Téglagyár volt az ellenfél.

Végre a szokottnál magabiztosabb volt a hazai csapat.

Felsőcsatári KSK-Körmendi Téglagyár SE 3-1 (2-1)

Felsőcsatári KSK: Szabó – Gerencsér, Csoknyai (Varga), Simon (Cseri B.), Kiss M. – Horváth L. (Kopácsi), Krancz Gy., Schmalzl, Tieber – Böhm (Veres), Perlaki

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Hazai részről támadó és kezdeményező szelemben teltek az első percek, az alsóházi rangadón kitűnt, hogy a Felsőcsatár egységesebb csapat, mint a vendég Téglagyár. Simon révén a hazaiak már az ötödik percben örülhettek a gólnak, amit Horváth L. (képünkön) a 22. percben megduplázott. A következő percekben erősítettek a vendégek, és a 25. percben sikerült is szépíteniük.

A második játékrész is hazai akciókkal indult, de a téglagyáriak se mondtak le a gólszerzésről. Előbb a hazaiak, aztán a vendégek is cseréltek. Húsz perc elteltével Schmalzl talált be a Körmend hálójába, ezzel lényegében el is dőlt a mérkőzés. A Felsőcsatár megpróbált ráülni az eredményre, két újabb csere is történt a csapatban, az edző a védelmet igyekezett erősíteni. Újabb gól már nem született, a hazaiak megérdemelten szerezték meg a három pontot.

A Felsőcsatár számára ezzel véget ért az őszi idény, vasárnap szabadnapos lesz a csapat. A mostani győzelem ellenére a gárda maradt az utolsó előtti helyen, és ez vélhetően nem is változik, hiszen a mögötte álló Csákánydoroszlónak öt pont a hátránya.

Ifi:

Felsőcsatári KSK-Körmendi Téglagyár SE 7-0 (3-0)

A fiatalok sorozatban a harmadik mérkőzésüket nyerték meg, jelenleg a kilencedik helyen állnak, de a mögöttük lévő Rábatótfalu az utolsó fordulóban még megelőzheti a Felsőcsatárt.

Hozzászólások

Jelentkezz be, hogy hozzászólhass!